Din kurv

Krisen giver tid til havehygge: Jens sælger vildmarksbade som aldrig før

| Af redaktionen/tib

Nords Vildmarksbade i Skive har øget salget af vildmarksbade med næsten 70 pct. under coronakrisen. Folk vil gerne have noget hyggeligt at samle sig om derhjemme, lyder det fra indehaver Jens Hovgaard.

Coronakrisen har fået mange danske familier til at stoppe op og gå ned i gear. Transport til og fra arbejde er erstattet af kortspil, syning og bagning. Det er blevet tid til at dyrke familien og hjemmelivet. Det mærker de tydeligt i Nords Vildmarksbade i Skive, der pludselig har fået travlt med at sende vildmarksbade afsted til alle afkroge af landet.

– Jeg tror, at vi er gået næsten 70 pct. op i omsætning. Før corona solgte vi fem til otte om måneden. Her i marts har vi solgt mere end 25 vildmarksbade, siger Jens Hovgård, der står bag Nords Vildmarksbade i en pressemeddelelse.

For Jens Hovgaard er der ingen tvivl om, at flere folk har fået øjnene op for kvaliteterne ved vildmarksbadet på grund af coronaudbruddet. Nu hvor det ikke er muligt at rejse udlands, kan man få lidt feriestemning hjemme i haven og give familien noget nyt at samles om.

– Folk har fået mere tid, børnene er blevet rastløse efter mange uger væk fra kammeraterne. Så der er brug for en sjov og hyggelig aktivitet, som samler familien på tværs af alle aldre. Vi oplever også, at flere bestiller det hjem til deres sommerhuse. Vildmarksbadet giver lidt ekstra til naturoplevelsen, siger Jens Hovgaard.

Startede som et hobbyprojekt
Vildmarksbadet er bygget op som et kar med en indbygget ovn. Det kommer 99 pct. færdigmonteret og kan sættes direkte op ude i haven. I karret er en indbygget ovn, som fyres op med brænde og varmer vandet op. Det kan fås i flere modeller og størrelser og er designet af Jens Hovgaard selv.

– Det startede egentlig som et hobbyprojekt. Min bror og jeg ville gerne have et vildmarksbad, men vi kunne ikke finde noget ordentligt på nettet. Jeg er uddannet ingeniør, så jeg satte mig ned og designede mit eget bad. Vi fandt nogle dygtige samarbejdspartnere og fik produceret to vildmarksbade. Pludselig ville alle vores venner og familie også have et kar, så startede vi Nords Vildmarksbade. Siden har det udviklet sig lige så stille. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer, slutter han.

 

KILDE: https://www.wood-supply.dk/article/view/713242/krisen_giver_tid_til_havehygge_jens_saelger_vildmarksbade_som_aldrig_for