Din kurv

Denne plantekasse, Model 1, giver et moderne og stilrent udtryk til din udendørs indretning. Plantekassen passer perfekt til årstidens farverige blomster og planter. Farven er gylden bejdset og giver en naturlig og rustik stemning i haven eller på terrassen. Farven er gylden bejdset og giver en naturlig og rustik stemning i haven eller på terrassen. Bejdsning giver træet et mere ensartet udseende, samtidig med at det beskytter træet mod vejr og insekter Bunden er hævet på denne model, og det betyder, at du ikke behøver at bruge så meget blomsterjord til at fylde i.

Plantekassen er ideel til at afskærme og indrette din terrasse eller altan. De medfølgende hjul monteres nemt, og så kan du flytte kassen rundt, ændre placeringen af dine planter og optimere deres vækstvilkår. Hjulene gør det også meget lettere at rengøre området under kassen og at beskære planterne.

Med denne plantekasse får du en stilfuld måde at dyrke planter på, samtidig med at du kan afskærme uønsket udsyn med høje planter samt skabe en hyggelig udendørs atmosfære. Kassen er nem at bruge og vil helt sikkert tilføje et smukt og funktionelt element til dit udendørs område.

Plantekassen er lavet af robuste materialer og er produceret i Danmark på en socialøkonomisk virksomhed. Det betyder, at når du køber denne kasse hos NORDs living, så støtter du både bæredygtighed og en god sag.