Din kurv

DESIGN OG KVALITET
NORDs har en mangeårige solid tilgang til produktudvikling og produktion, der omfavner værdier som kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar. NORDs samarbejder med in-house ingeniør og designteam, der kombinerer de tekniske og kreative færdigheder i en innovativ proces, der via nytænkning og eksekvering fører produkterne fra koncept til produktion.

LUFTMASSAGE/LUFTBOBLER
Systemet giver en boblende og sprudlende effekt i vandet – fantastisk sjovt og livligt. Det fungerer ved, at der suges luft fra teknikrummet gennem en kraftig blæser, som fordeler luften rundt i karet via monterede slanger og dyser. For at sikre imod tilbageløb af vand i slangerne, er der monteret en vandlås.

VAND/HYDRO MASSAGE
Funktionen igangsætter kraftige vandstrømme, som kan give lindring og velbehag til trætte muskler. Systemet fungerer ved at suge vand ind i bunden af karret og hen til en kraftig pumpe, der fordeler vandmængden rundt til de 10 jetdyser. For at ændre på vandgennemstrømningen, er der monteret en regulerbar styring.

LED LYS
LED-undervandsbelysning er placeret centralt i karret og kan skifte farve efter ønske. Med en udvendig trykknap er lyset enkelt at betjene.

INTEGRERET FILTRERINGSSYSTEM
NORDs filtreringssystem er indbygget og færdigmonteret nedenunder vildmarksbadet. I kombination med anvendelse af antibakterielle vandbehandlingsprodukter, bidrager filtreringssystemet til en behagelig og hygiejnisk badeoplevelse. Filterpumpen filtrerer 2.0 m3/ 2000 liter pr. time.

GLASFIBER INDSATS
Det ergonomiske design af karret tager hensyn til kroppens form og behov for komfort. Det giver en behagelig badeoplevelse, hvor du kan slappe af og nyde dit bad i en korrekt position, der understøtter din krop. Over ovnen er der to forhøjede pladser, som er velegnede til fx børn.

INTEGRERET OPVARMING
NORDs integrerede 30kW ovn er konstrueret med dobbelt røgslag. De lodrette vandfyldte røgslag, sikrer en effektiv røgvandring, og herved opnås en hurtigere opvarmning af vandet, der omgiver ovnen. Designet er skabt i en kombination med øget varmeoverflade, hvilket resulterer i en opvarmning, der er skånsom for miljøet. Samtidig sikrer det en optimeret udnyttelse af brændet og minimerer energitabet. Opvarmningstid for en ønsket badetemperatur på 39 grader tager ca. 1,5-2,5 timer.

ISOLERENDE LÅG
Det isolerende låg er ikke kun praktisk tilbehør i forhold til snavs og nedbør. Det ca. 9 cm tykke låg minimerer varmetabet og er med til at holde vandet varmt i længere tid. Ved hjælp af de integrerede håndtag er låget let at håndtere samt påsætte og fjerne fra vildmarksbadet

TRÆKONSTRUKTION
Vildmarksbadets beklædning og medfølgende tilbehør som fx trappe og hylde er alt sammen fremstillet af finsk Thermowood træ. Finsk Thermowood træ er kendt for at være både stærkt og vejrbestandigt, og det kan modstå det fugtige nordiske klima med en minimal vedligeholdelse, uden at blive beskadiget eller nedbrudt som andre mere almindelige træsorter.

DETALJER NORDS FAMILIE XL
Vandindhold: 1100 L
Diameter indv./udv.: 180/200 cm
Højde uden låg/med låg: 95/105 cm

PDF: Måltegning model XL

STANDARD MODEL INDEHOLDER:
– Integreret brændeovn i AISI 304 rustfrit stål.
– Ergonomisk fiberglaskar
– Nords Deluxe isoleret låg
– Trækonstruktion i finsk Thermowood
– Trappe
– 1 stk. Minibar/hylde
– Skorsten med Varmeskjold
– Regnhætte til skorsten
– Termometer og pagaj
– Standard levering: nords.dk/levering

Karret leveres stående på en palle.
Selve karret er færdigsamlet ved levering, og der skal kun samles ganske få ting.

Integreret brændeovn
For maksimal udnyttelse af pladsen og hurtig opvarmning.

Ergonomisk fiberglaskar
Med indstøbt siddebænk og behagelig siddekomfort.

Thermowood træ, stærkt og vejrbestandigt
Sikrer, at træet er modstandsdygtigt og stabilt i det fugtige nordiske klima med lav vedligeholdelse.

Nords deluxe isolerede termolåg
Isoleret låg i gråmeleret marine vinyl, vegansk læder.

Trappe og Hylde
Er lavet af det samme Thermowood® som beklædningen.
1 stk. Trappe
1 stk. Minibar/hylde

Skorsten med beskyttelse
Skorsten og regnhætte i 304 rustfri stål og et sikkerheds rør / varmeskjold, der beskytter når skorstenen er varm

Termometer og pagaj

NORDs Familie modellerne er med integreret brændeovn, for maksimal udnyttelse af pladsen er den træfyrede ovn indbygget i siden af vildmarksbadet. Med denne konstruktion bliver der mere siddeplads, og sod og træsmuld kan derved undgås i badevandet. Selve karet er udført i glasfiber og kan fås i farverne hvid, grå eller blå. I glasfiberen er der indstøbt en siddebænk med behagelig siddekomfort.

Glasfiberoverfladen er glat, hvilket gør rengøring let med en blød børste.
Ovnen er udført i godt rustfrit stål med let justerbar lufttilførsel, stor flammerude og høj varmeeffekt. Opvarmningen tager typisk kun ca. 2-2½ timer.

Konstruktionen er opbygget over en kraftig trækonstruktion, som er beklædt med lodrette Thermowood træstave. Thermowood sikrer, at træet er modstandsdygtigt og stabilt i det fugtige nordiske klima.

PDF: Måltegning model XL

PDF: Placering af knapper model XL og XXL

PDF: Forberedelse af underlag til vildmarksbadet

PDF: Støttepunkter og Kondensafløb