Din kurv

DESIGN OG KVALITET
NORDs har en mangeårige solid tilgang til produktudvikling og produktion, der omfavner værdier som kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar. NORDs samarbejder med in-house ingeniør og designteam, der kombinerer de tekniske og kreative færdigheder i en innovativ proces, der via nytænkning og eksekvering fører produkterne fra koncept til produktion.

LUFTMASSAGE/LUFTBOBLER
Systemet giver en boblende og sprudlende effekt i vandet – fantastisk sjovt og livligt. Det fungerer ved, at der suges luft fra teknikrummet gennem en kraftig blæser, som fordeler luften rundt i karet via monterede slanger og dyser. For at sikre imod tilbageløb af vand i slangerne, er der monteret en vandlås.

VAND/HYDRO MASSAGE
Funktionen igangsætter kraftige vandstrømme, som kan give lindring og velbehag til trætte muskler. Systemet fungerer ved at suge vand ind i bunden af karret og hen til en kraftig pumpe, der fordeler vandmængden rundt til de 10 jetdyser. For at ændre på vandgennemstrømningen, er der monteret en regulerbar styring.

LED LYS
LED-undervandsbelysning er placeret centralt i karret og kan skifte farve efter ønske. Med en udvendig trykknap er lyset enkelt at betjene.

INTEGRERET FILTRERINGSSYSTEM
NORDs filtreringssystem er indbygget og færdigmonteret nedenunder vildmarksbadet. I kombination med anvendelse af antibakterielle vandbehandlingsprodukter, bidrager filtreringssystemet til en behagelig og hygiejnisk badeoplevelse. Filterpumpen filtrerer 2.0 m3/ 2000 liter pr. time.

GLASFIBER INDSATS
Det ergonomiske design af karret tager hensyn til kroppens form og behov for komfort. Det giver en behagelig badeoplevelse, hvor du kan slappe af og nyde dit bad i en korrekt position, der understøtter din krop. Over ovnen er der to forhøjede pladser, som er velegnede til fx børn.

INTEGRERET OPVARMING
NORDs integrerede 30kW ovn er konstrueret med dobbelt røgslag. De lodrette vandfyldte røgslag, sikrer en effektiv røgvandring, og herved opnås en hurtigere opvarmning af vandet, der omgiver ovnen. Designet er skabt i en kombination med øget varmeoverflade, hvilket resulterer i en opvarmning, der er skånsom for miljøet. Samtidig sikrer det en optimeret udnyttelse af brændet og minimerer energitabet. Opvarmningstid for en ønsket badetemperatur på 39 grader tager ca. 1,5-2,5 timer.

ISOLERENDE LÅG
Det isolerende låg er ikke kun praktisk tilbehør i forhold til snavs og nedbør. Det ca. 9 cm tykke låg minimerer varmetabet og er med til at holde vandet varmt i længere tid. Ved hjælp af de integrerede håndtag er låget let at håndtere samt påsætte og fjerne fra vildmarksbadet

TRÆKONSTRUKTION
Vildmarksbadets beklædning og medfølgende tilbehør som fx trappe og hylde er alt sammen fremstillet af finsk Thermowood træ. Finsk Thermowood træ er kendt for at være både stærkt og vejrbestandigt, og det kan modstå det fugtige nordiske klima med en minimal vedligeholdelse, uden at blive beskadiget eller nedbrudt som andre mere almindelige træsorter.